Niche recruitment. Groot succes.

SENSE is een recruitmentbedrijf in strategy en business consulting. Met een achtergrond in consultancy kunnen we inhoudelijk snel schakelen, strategisch meedenken en zetten we een ijzersterk recruitmentproces op.

Altijd de juiste match voorop

Als je een business tak heel goed kent, dan weet je precies wie in welke rol thuishoort. Dat geeft een voorsprong in business. Onze expertise ligt in:

1

Digitale transformatie

2

Business technologie

3

Consulting exit

We stellen brede junioren teams samen, begeleiden mediors naar een uitdagende volgende stap en helpen seniors aan c-level executive functies. Altijd staat de juiste match voorop. Zo helpen organisatie en toptalent elkaar vooruit.

A match made on earth

De perfecte klik werkt twee kanten op. Jij brengt het beste in de organisatie naar boven, en de organisatie in jou. Dus matchen we jouw skills, wensen en ambities met het DNA van een bedrijf. Zo komt talent echt tot uiting.

01. We luisteren naar jou

Wie ben jij? In welke omgeving ben jij op je best? Welke skills heb je al in huis? En waar wil je nog naartoe? Welke sectoren gaan aan je hart? Wat wil je vooral niet? Zorgvuldig brengen we jouw wensen in kaart. We zoeken de haakjes die jou uniek maken.

02. Een onuitwisbare indruk

Samen formuleren we een scherp CV. We brengen je motivatie onder woorden, vinden de juiste onderbouwing en vormen realistische verwachtingen van functies. We draaien je warm voor goede gesprekken en zorgen voor zelfvertrouwen in een case.

03. De keuze is reuze

De uitkomst zijn een of meerdere bedrijven die bij jou passen. We denken met je mee over de beste keuze. Het fijne is dat dit niet alleen toonaangevende spelers zijn maar ook kleine bedrijven die razendsnel opklimmen. Kortom, de keuze is reuze. En aan jou.

Shall we thrive together?

Heb je een vraag of wil je gewoon eens kletsen? Vul het formulier in en we zoeken contact!