Krista Rommers , 6 november 2023

SENSE Recruitment viert 15 jaar!

Van een tussenverdieping op de Herengracht naar een gloednieuw kantoor in Amsterdam Zuid-Oost. SENSE Recruitment heeft zich ontwikkeld tot dé niche speler op het gebied van Strategy & Business Consulting. We blikken terug op toonaangevende jaren & vooruit op een rooskleurige toekomst.

null

Het ontstaan van SENSE Recruitment

15 jaar geleden (2008) werd SENSE opgericht met een duidelijke visie: een 'one-stop-shop' formule in het wervingsproces voor veranderende organisaties.

Ronny Asscher-Magid En Samir Ben Slimane identificeerden beiden een gat in de markt en deelden hun ervaringen met elkaar: het belang van een zuivere match tussen bedrijf en kandidaat. Ze besloten hier verandering in te brengen. En dat is gelukt: sindsdien is SENSE een begrip op de markt en een vertrouwde speler voor zowel professionals als veranderende organisaties actief in Strategy & Business Consulting met focus op Procesmanagement, Business Technology en strategische inzet van data. Oftewel: de key roles  die organisaties toekomstbestendig maken.

In 2009 klopte de economische crisis op de deur: selectieprocedures werden strenger en kwaliteit werd alsmaar belangrijker. De lat werd direct hoog gelegd en ook behouden: het leveren van hoogopgeleid talent is voor SENSE sindsdien een standaardwaarde. Ook boden ze in deze tijden persoonlijke begeleiding aan getalenteerde individuen om de juiste keuze te maken op basis van ambities, expertise en culturele fit.

Gestart in Werving & Selectie voor werkzoekenden, zag het tweetal kort daarna een nieuwe mogelijkheid om organisaties met groeiambities te ondersteunen bij hun werving. Personeel is tenslotte het belangrijkste groeikapitaal binnen een organisatie. En daarom, in 2015, breidde SENSE haar diensten uit met Recruitment Process Outsourcing (RPO).

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Met RPO besteed je als organisatie jouw recruitment proces uit en zet je een ervaren recruiter in die betreffende zaken van jou overneemt. Denk aan een goed gevulde pijplijn, een sterke onboarding, employer branding en professionalisering van het recruitmentproces.

Al deze processen vragen naast de nodige tijd en aandacht om expertise en vaardigheden. Iets wat wij bij SENSE graag van je uit handen nemen. We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om recruitment. En laat dat nou een van onze sterktes zijn. We werven van A tot Z: van junioren en trainees tot aan seniors en C-level.

Behoefte aan expert-recruiters in jouw vakgebied? We helpen je graag!

Recruitment voor organisaties én talenten

Op zoek naar een nieuwe baan? Ook voor werkzoekenden biedt SENSE dagelijks nieuwe uitdagingen. We begrijpen dat het vinden van the perfect match van twee kanten komt. Het voelen van een persoonlijke klik is net zo belangrijk als iemands kwalificaties en werkervaring. Daarom investeren wij in eenieder apart, in voorkeuren, ambities en vakgebied.

Onze recruiters zijn op de hoogte van trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. We helpen hoogopgeleid talent met het maken van een weloverwogen keuze. Kortom; jij blij, wij blij.

Ben jij nog op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op.

2023 en verder...

Inmiddels bestaat SENSE 15 jaar en daar blijft het natuurlijk niet bij. Als kers op de taart lanceerden we deze maand de nieuwe rebranding met een fonkelnieuwe website & logo om trots op te zijn!

Samen met ons gloednieuwe kantoor en groeiende team zien we de toekomst rooskleurig tegemoet. We bouwen elke dag verder aan onze organisatie en kennis. Zodat we altijd de juiste match voorop kunnen zetten.

Meer weten over SENSE Recruitment? Bekijk onze website of neem contact op!